مرکز تخصصی مشاوره و لورتا نوروفیدبک اندیشه سلامت

اختلال مو کندن یا تریکوتیلومانیا

5 تا از بهترین راه های درمان اختلال کندن مو یا تریکوتیلومانیا

اگر شما هم کندن مو از قسمت‌های مختلف بدن مانند موی سر، مژه‌ها، ابروها، ریش یا سبیل را تجربه می‌کنید و نمی‌توانید با میل به کندن موها مقابله کنید و این موضوع باعث خجالت، کاهش اعتماد به نفس و کناره‌گیری شما از اجتماع شده است، به احتمال زیاد به اختلال کندن مو ، مو کنی یا تریکوتیلومانیا مبتلا هستید اختلال کندن مو  یا تریوکوتیلامانیا به یک اختلال بسیار شایع در جوامع امروز تبدیل شده است که ریشه در استرس و اضطراب و همچنین وسواس فکری و عملی دارد و میبایست به صورت ریشه ای درمان گردد و نمیتوان با استفاده از قرص و دارو این اختلال را به صورت دائمی و ریشه ای بهبود بخشید در این مقاله به صورت کامل به اختلال کندن مو و بهترین راه های درمان اختلال کندن مو یا تریکوتیلامانیا پرداخته ایم پس در صورت نیاز با ما همراه باشید.

اختلال کندن مو یا تریکوتیلومانیا چیست؟

تریکوتیلومانیا یا اختلال کندن مو ، یک اختلال و رفتار وسواس‌گونه و گاهی ناخودآگاه می‌باشد که فرد مبتلا به آن، به صورت کنترل‌ناپذیر به کندن موهای بدن خود می‌پردازد این اختلال به صورت جدی بر وضعیت روانی، کیفیت زندگی و اعتماد به نفس شخص درگیر تاثیرگذار است. گاهی اختلال مو کنی، منجر به تاسی بخش‌هایی از بدن می‌گردد که این موضوع خود، یکی از دلایل دیگر برای تشدید اضطراب در مورد این اختلال میگردد .

علائم اختلال کندن مو چیست؟

اختلالات روانشناختی علائم تقریبا مشابهی دارند و ممکن است بعضا علائم اختلال مو کنی و یا استرس و اضطراب مشابه هم باشند پس بهتر است قبل از اقدام به هرگونه درمانی با انجام تست نقشه مغزی QEEG که بهترین روش تشخیصی اختلالات روانشناختی حال حاضر دنیا میباشد از داشتن هرگونه اختلال اطمینان حاصل کنید و با استفاده از نتیجه تست بهترین راه را برای درمان خود انتخاب کنید.

برخی از علائم مشترک در افراد مبتلا به اختلال وسواس کندن مو یا تریکوتیلومانیا به شرح زیر میباشند:

  •  تکرار توقف‌ناپذیر کندن موها، که به ریزش مو یا تاسی بخش‌هایی از بدن منجر شود.
  • استرس و اضطراب شدید
  • ایجاد احساس رضایت پس از کندن مو ها
  • کندن پوست دست ، ناخن جویدن و گاز گرفتن لب ها
  • تلاش مکرر برای متوقف کردن این رفتار و شکست در آن.
  • پی بردن به این موضوع که کندن مو بر زندگی روزمره‌تان تاثیر منفی گذاشته، یا آن را مختل نموده است.
  • مخفی کردن کندن مو و سعی بر انجام آن در تنهایی

درمان اختلال می کنی

انواع اختلال کندن مو یا تریکوتیلومانیا

بعضی افراد مبتلا به تریکوتیلامانیا، کندن مو را به صورت عمدی و متمرکز انجام می‌دهند، مثلاً گمان می‌کنند مویی که می‌کنند در جای مناسب نیست یا با موهای اطرافش تفاوت دارد اما بعضی دیگر بدون فکر کردن و به شکل خودکار به کندن موهای خود می‌پردازند.

دلایل به وجود آمدن اختلال کندن مو:

دلایل مشخص و تاییدشده‌ای برای این اختلال وجود ندارد. به گفته‌ی محققان و پزشکان، حدس زده می‌شود که این اختلال نیز تحت‌تاثیر ترکیبی از ژنتیک و محیط رخ می‌دهد.

  • ژنتیک: تریکوتیلامانیا ممکن است به دنبال جهش‌های دی‌ان‌ای رخ دهد. هرچند برای مطمئن شدن از تاثیر ژنتیک و پیشینهی خانواده در بروز این بیماری، نیاز به تحقیقات بیشتر و جدیتری وجود دارد.
  •  تغییرات در مغز یا هورمون‌ها: افراد دارای تریکوتیلامانیا، معمولاً دچار تغییراتی در ساختار مغز یا تغییرات شیمیایی می‌شوند.
  •  مکانیسم مقابله: برای بسیار از افراد، کندن مو، یک مکانیسم مقابله با استرس و اضطراب و یا از روی سر رفتن حوصله می‌باشد. بعضی نیز به کندن مو اعتیاد پیدا کرده و نمی‌توانند آن را متوقف کنند.

اختلال مو کنی همچنین یک وضعیت روانی است که گاهی تحت تاثیر سایر بیماریهای روانی مانند افسردگی، وسواس، اضطراب، اوتیسم و یا ADHD ظاهر میشود. این بدین معنا نیست که تمام افراد دارای این بیماریها، اختلال مو کنی را تجربه میکنند. دلایل شروع تریکوتیلومانیا ممکن است چیزهای ساده ای باشد، مانند:

  • احساس لذت از لمس مو در میان انگشتان
  • احساس لذت از کشیده شدن و کندن مو از سر یا قسمتهای دیگر بدن
  • احساساتی مانند خجالت، خشم، استرس و بیحوصلگی

بهترین راه های درمان اختلال کندن مو ، مو کنی یا تریکوتیلومانیا چیست؟

برای یافتن جدید ترین و بهترین راه درمان اختلال مو کنی یا تریکوتیلومانیا نیاز است که متخصصین مربوطه به صورت ریشه ای عوامل به وجود آمدن این اختلال را بررسی کنند تا بتوان بهترین راه درمانی را انتخاب کرد یکی از بهترین راه های تشخیص این اختلال و اختلالات روانشناختی مشابه تست نقشه مغزی QEEG میباشد چرا که در تست نقشه مغزی متخصص علوم اعصاب یک نقشه کامل رنگی از عملکرد امواج مغزی فرد مبتلا دریافت کرده و میتواند به صورت ریشه ای دلایل به وجود آمدن این اختلال را تشخیص داده و بهترین راه درمان اختلال مو کنی را به شما پیشنهاد کند چرا که در بسیاری از موارد دلیل به وجود آمدن اختلال مو کنی وسواس فکری عملی و یا اضطراب میباشد پس حتما قبل از اقدام به هرگونه درمانی با دادن تست نقشه مغزی زیر نظر یک متخصص مجرب از وجود این اختلال آگاه شوید.

معمولاً متدهای تراپی برای درمان این اختلال شامل موارد زیر می‌شود:

  • درمان با نوروفیدبک

از آنجا که اختلال کندن مو نوعی وسواس عملی میباشد و ریشه در استرس و اضطراب دارد روش درمانی نوروفیدبک با تنظیم درست و نوسازی امواج مغزی و از بین بردن ریشه ای علائم استرس و اضطراب و وسواس فکری عملی،  این اختلال را به صورت ریشه ای و دائمی درمان میکند لازم به ذکر است که روش درمانی نوروفیدبک به صورت همزمان میتواند چندین اختلال را درمان کند و امواج مغزی فرد را بازسازی کرده و به بهترین حالت ممکنه تنظیم کند به همین خاطر یکی از روش های قطعی درمان اختلال کندن مو یا تریکوتیلومانیا میباشد.

  • درمان رفتار شناختی:
    در این روش، فرد به آرامی از الگوهای رفتاری و فعالیت‌هایش آگاه شده و آن‌ها را زیر نظر می‌گیرد. مرحله‌ی بعد تلاش برای شکستن این عادات می‌باشد. در این متد یک رفتار مخرب و منفی، با یک عادت مثبت جایگزین می‌شود. همچنین از فرد مبتلا خواسته می‌شود تا:
    – یک گزارش از بروز اختلال در طول روز تهیه کند.
    – در موقعیت‌هایی قرار بگیرد که کندن مو را تشدید می‌کند و سعی بر مقابله کند.
    – کندن مو را با کارهای دیگری، مثلاً فشردن توپ استرس جایگزین کند.
  •  درمان‌های گروهی و حمایتی:
    گروه‌های حمایتی و درمان‌های گروهی نیز برای اختلال مو کنی، مفید واقع شده‌اند. همچنین حمایت روحی و روانی خانواده و دوستان نیز در درمان این اختلال میتواند موثر باشد. در سطون زیر، چند روش و نکته آورده شده است که اگر از این اختلال رنج می‌برید و به دنبال آن هستید تا خودتان تا حدودی از شدتش کم کرده و بهبود پیدا کنید، بهتر است راه‌های زیر را امتحان نمایید:
  • درمان های خانگی
  • فشردن توپ استرس یا چیزهایی شبیه به آن.
  •  دست خود را مشت کرده و عضلاتتان را منقبض کنید.
  • یک‌ کلاه تنگ پوشیده یا دستمال‌سر ببندید.
  • یک‌ کلمه یا عبارت را مدام و بلند تکرار کنید تا اشتیاق و میل به کندن مو از بین برود.
  • برای رهایی از تنش و اضطراب، دوش بگیرید.
  • تکنیک‌های تنفس و تنفس عمیق را تمرین کنید.
  • ورزش کنید.
  • موهای خود را کوتاه نگه دارید.

اختلال مو کنی

بهترین زمان درمان اختلال کندن مو یا مو کنی:

بهتر است در صورتی که علائم اولیه‌ی کندن مو ظاهر شدند، به روانشناس و تراپیست مراجعه کنید چرا که این اختلال ریشه در اختلالات اضطرابی دارد . در صورتی که میل به مو‌ کنی در شما افزایش یافته، یا تشدید شده است و علی‌رغم تلاش‌هایتان برای متوقف کردن آن، نمی‌توانید از کندن موهای خود دست بردارید، بهتر است پیش از آن‌که این اختلال تاثیر جدی بر زندگی روزمره و روابط شما بگذارد یک روش درمانی مناسب را انتخاب کنید. چرا که با گذشت و زمان و طولانی‌تر شدن این اختلال، از بین بردن و کاهش علائم آن سخت‌تر می‌گردد و فرد مدت زمان طولانی‌تری را برای درمان عادات خود طی خواهد کرد.

درمان اختلال کندن مو ، مو کنی یا تریکوتیلومانیا در شیراز 

خوشبختانه با پیشرفت روز افزون علم دنیا برای هر اختلال روانشناختی درمانی بدون عارضه و همیشگی نیز وجود دارد ، لازم به ذکر است متخصصین ما در مرکز تخصصی مشاوره و نوروفیدبک اندیشه سلامت به عنوان اولین و مجهزترین مرکز مشاوره و نوروفیدبک در شیراز و جنوب کشور با بیش از یک دهه سابقه درخشان در درمان اختلالات روانشناختی مختلف از تشخیص ریشه ای و اصولی تا درمان پایدار و همیشگی اختلال کندن مو یا تریکوتیلومانیا با کمک جدید ترین تکنیک ها و متد های روز دنیا در کنار شما مراجعین عزیز میباشند.

 

3.7/5 - (15 امتیاز)
به اشتراک بگذارید

93 دیدگاه دربارهٔ «5 تا از بهترین راه های درمان اختلال کندن مو یا تریکوتیلومانیا»

  1. ولا تو این مملکت پراز استرس اگر ناخن پا هم بخوریم حق داریم اکثر مردم مشکل روانی دارن بدون شک ،یا با حرف زدن و کنایه یا با نگاه بد وعبوس شده یا رانندگی بد… رو دیگران تاثییر میگذارن نگران نباشید صادق هدایت میگه زندگی کردن میان انسانها مانند زندگی کردن در لانه افعی می مونه…

    1. تیم تحریریه

      بله ولی احتلال موکنی یک اختلال آزار دهنده هست که ریشه در استرس و وسواس دارد و میبایست به فکر درمانی باشید چرا که در آینده تبعات منفی به دنبال داره.

  2. سلام دخترم7ساله به بیماری موکنی مبتلاشده دکترهم مراجعه کردیم ولی داروهاشومصرف نمیکنه نمیدونم وکارکنم.شمابگین چکارکنم ازاردبیل

    1. تیم تحریریه

      سلام وقتتون بخیر متخصصین ما بر اساس تست نقشه مغزی QeeG به صورت ریشه ای این اختلال را بررسی میکنند و با توجه به امواج مغزی به دست اومده و اظهارات بالینی فرد بهترین راهکار درمانی را به شما پیشنهاد میکنند.

    2. سلام ب نظرم با دارو معتادش نکنید من هم این مشکل رو دارم
      اگر دارو بخوره ب اون معتاد میشه و در آینده گیج و منگ خواهد شد

  3. مبینا یمینی

    منم دخترم همین شرایط داره اونم ۱۲سالش و هر دکتری بردم خوب نشد و دیگه شرایط اینو ندارم هزینه کنم و موندم چیکار کنم

    1. تیم تحریریه

      با سلام اختلال مو کنی یا تریکوتیلومانیا ریشه در اضطراب و استرس و همچنین وسواس فکری عملی داره نوروفیدبک با درمان این اختلالات باعث میشه فرد دیگه موهاش رو نکنه اگه به دنبال درمان خانگی برای دخترتون هستین پیشنهاد میکنم سعی کنید از استرس و تنش های روزانش کم کنید و فضایی آرامشبخش رو براش فراهم کنید در منزل.

    1. تیم تحریریه

      سلام وقتتون بخیر خیر مرکز مشاوره و نوروفیدبک اندیشه سلامت در شیراز فعالیت دارد و فعلا در شهر دیگری شعبه نداریم .

    1. تیم تحریریه

      سلام وقتتون بخیر , شیراز ، خیابان زرهی (بلوار استقلال) ، حدفاصل کوچه 47 و 49 ، مقابل سه راه بعثت ، جنب رستوران کاج ، ساختمان پارسیس 5 ، طبقه 5 ، مرکز تخصصی مشاوره و نوروفیدبک اندیشه سلامت

        1. تیم تحریریه

          با سلام خدمت شما برای رزرو نوبت و کسب اطلاعات بیشتر میتونید با شماره ۰۹۱۷۴۷۶۶۶۳۲ تماس حاصل کنید

      1. سلام ببخشید مزاحم شدم خیلی ازاین کار که انجام می دهم گذشته سعی کردم این کارم را کنترل کنم ولی نمیتونم راه کاری دارد که به توان خودم را کنترل کنم

        1. تیم تحریریه

          سلام وقتتون بخیر باید توسط خانم دکتر ویزیت بشین تا راهکار های مناسب شمارو بهتون پیشنهاد کنن.

  4. سلام منم ابرو مژه هامو میکنم شبیه بیمارای سرطانی شدم دست خودمم نیس بعد ب خودم میام یمبینمویه ردیف مژه ندارم و ادم خوشگلیشم از دست میده😔چن ساله ابروهدم بعضی جاش دیگ در نمیاد میترسم همین بلارم سر مژم بیاره

    1. تیم تحریریه

      سلام وقتتون بخیر باید تشریف بیارید توسط خانم دکتر ازتون تست نقشه مغزی دریافت بشه که بتونیم دلایل این علائم رو ریشه یابی کنیم و بعد از تست نقشه مغزی qeeg بهترین درمان مناسب با امواج مغزی شما بهتون پیشنهاد میشه.

      1. سلام ووقت بخیر.عذرمیخوام میشه بفرمایید هزینه ی درمان چقدره حدودا؟یاحداقل جلسه ای ؟جلسه ای چقدره؟

        1. تیم تحریریه

          با سلام میتونید در بخش رزرو وقت سایت شمارتون رو بزارید تا باهاتون تماس گرفته بشه و راهنماییتون کنن

    2. منم همین مشکل دارم😭😭 میشه شمارتو داشته باشم باهم حلش کنیم توروخدا من هیچکس ندارم راجب این مریضیم باهاش حرف بزنم 😭😭

  5. منم تریکوتیلومانیا دارم اولا ابروهامو مژه هام میکشیدم الانم رسیدم ب موی سرم موفقیت زیادی کسب کردم😂

    1. سلام
      برآورد هزینه این تست نقشه مغزی و درمان چقدر هست؟
      و اینکه این درمان تضمینی و قطعی است ایا؟

      1. تیم تحریریه

        با سلام برای اطلاع از قیمت تست نقشه مغزی و دوره درمان میتونید با این شماره تماس بگیرید 09174766632 و اینکه هیچ درمانی در دنیا تضمینی نمیباشد چرا که بستگی به شرایط مختلفی دارد اما درمان نوروفیدبک بسیار میتواند تاثیر گذار باشد.

  6. منم موهامو میکنم و نمیتونم خودمو کنترل کنم و۱۱سالمه ولی خودمو کنترل میکنم و فکر میکنم که میتونم خودمو کنترل کنم والان خیلی وقت است که دیگه دست برداشتم🤍

    1. تیم تحریریه

      خداروشکر انشالله همیشه بتونید خودتون رو کنترل کنید و به رفتارتون آگاه باشید.

  7. منم 20سالمه ابروها پهنو کشیده ایی دارم میکنشون همش مداد میزنم ک معلوم نباشه خسته شدم نمیدونم چکار کنم

    1. تیم تحریریه

      با سلام با دادن تست نقشه مغزی و ریشه یابی این اختلال میتونید بهترین روش درمانی رو برای خودتون انتخاب کنید.

  8. سلام وقت بخیر اگه میشه جواب منو بدین آقای دکتر پسرم چند وقتیه مژه هاش رو می‌کنه چه توصیه ای میکنید؟

    1. تیم تحریریه

      سلام باید ویزیت بشین اول چرا که به موضوعات مختلفی ممکنه ربط داشته باشه اما خوشبختانه راه هایی هم برای جلوگیری و درمان وجود داره.

      1. سلام من دوساله ابرو هامو میکنم و نمیتونم دست بردارم همیشه به ابرو هامو مداد میزنم ک معلوم نباشه دیگه ،وقتی خودمو تو آینه میبینم اعصابم به هم میخوره دیگه افسردگی گرفتم

        1. تیم تحریریه

          با سلام در صورت تمایل میتونید تماس بگیرید نوبت برای تست نقشه مغزی qeeg دریافت کنید تا بتوان ریشه این اختلال را تشخیص و به صورت پایدار ان را درمان کرد.

  9. ریشه‌ی این اختلال در من اضطراب هست و فقط وقت‌هایی که مضطرب هستم میل به کندن موهای سرم دارم. اگر مثل من هستید سعی کنید اضطرابتون رو رفع کنید چون در مواقع عادی شده روزها موهام رو نکندم چون آروم بودم. در مواقع اضطراب هم محکم مشت کردن لباسم و یا مشغول کردن دستم با اسباب بازی یا وسیله‌ای که حواسم رو از موهام پرت کنه موثره. افراد مثل ما معمولا در موقعیت‌های خاصی بیشتر این کار رو انجام می‌دیم مثل قبل از خواب یا موقع درس خوندن، چک کردن موبایل و…سعی کنید توی این موقعیت‌ها حواستون رو بیشتر جمع کنید و اگر لازمه تغییراتی رو ایجاد کنید. امیدوارم مفید باشه و لطفا خودتون رو به‌خاطر عملی که غیرارادی انجام می‌دید سرزنش نکنید.💙

    1. تیم تحریریه

      سلام وقتتون بخیر ممنونم بله ریشه این اختلال در اضطراب هست و ممنون از توضویحاتی که ارائه دادین.

  10. سلام اقای دکتر توروخدا جواب بدید من یه ۶ماهی موی شقیقه و فرق سرمو میکندم ولی الان دست برداشتم ولی قسمت شقیقه و فرق سر تاسی معلوم میشه و خیلی نگرانم که درنیاد ایادرمیاد بدون اینکه به پزشک مراجعه کنم دیا درمان خانگی هست که اونجاها دربیاد دوباره

    1. تیم تحریریه

      با سلام باید به پزشک پوست و مو مراجعه کنید ولی برای اینکه اضطراب و وسوسه به کندن مو رو کم کنید میتونید از درمان نوروفیدک و درمان های دیگه کمک بگیرید.

      1. با سلام وقتتون بخیر میتوانید در بخش رزرو وقت سایت شمارتون رو بگذارید تا همکاران در اصرع وقت با شما تماس حاصل کنند. یا با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۷۴۷۶۶۶۳۲

  11. سلام اقای دکتر توروخدا جواب بدید من ۶ماهه که قسمت شقیقه سمت چپ و فرق سرم رو موهاشو میکندم ولی الان دیگه نمیکنم بخاطر اینکه تاس شده هردوقسمت ۱۵سالمه وخیلی نگرانم میخوام بدونم این قسمتا کع تاس شده موهاش درمیاد یا خیر ایا درمان خانگی براش هست باتشکر

  12. سلام من چندساله که موهای سرمو میکنم و میخورم همین کار باعث شده دوبار عمل جراحی انجام بدم یکبار عمل روده انجام دادم که پیوند روده هم زدن برام یکبار هم عمل معده کردم که سر معدم و رودم مو بود که برداشتن هرچی سعی میکنم که دیگه نکنم ولی نمیشه نمیتونم توروخدا کمکم کنید واقعا دیگه خسته شدم 😔😔🥺🥺

    1. تیم تحریریه

      با سلام باید تشریف بیارید خانم دکتر ازتون تست نقشه مغزی بگیرت تا بتونیم بهترین راه های درمان رو بهتون پیشنهاد بدیم .

  13. من موی خودم رو نمیکنم ولی پرنده داریم و مثلا ی پریش که خودش داره کنده میشه و شل شده رو باید بکنم یا مثلا کرک هاشو که به خودش وصل نیست یعنی اصلا دردش نمیاد این کارو نکنم دیوونه میشم اینم همین اختلاله؟

  14. سلام منم هروقت مضطرب میشم موی پامو میکنم ینی تا موی پام میخاد دربیاد من با ناخن و‌موچین میکنم یه جور مازوخیسمه هم دردم میاد هم خون میاد هم خوشم میاد تمام پاهام زخمه جلوشون برا همین تابستون و زمینون همیشه همه جا باید جوراب بلند بپوشم چکار کنم

  15. من ۳۲ سالمه..از ۱۶ سالگی شروع کردم به کندن ابرو…الان ابرو ندارم..خیلی سخته.نگاه دیگران.زشتی خود آدم.و نداشتن آرامش..هیچ وقت دکتر نرفتم برای درمان..ولی خودم بارها تلاش کردم و نشد..متاسفانه

  16. با سلام من نزدیک به ۲۵ سال این بیماری دارم اوایل بسیار شدید بود بعد کم کم کمتر از قبل شد ولی قطع نشده هنوز هم این حالت درونم هست همه روش های خانگی ابداعی رو خودم انجام دادم تنها راهش فقط کوتاهی مو هست چون بارها تجربه کردم وقتی موهای کوتاهی دارم دستم اصلا بالای سرم نمیره خیلی به ندرت

  17. سلام وقتتون بخیر ببخشید من 18 سالمه میخوام بدونم آیا راهی هست که پس از درمان شدن بشه انجام داد که دوباره موهای سرمون در بیاد؟

  18. سلام من ۱۵ سالمه و بدون اینکه متوجه بشم موهام رو میکنم حتی ی طوری شده که یک قسمتی از موهام کچل شده و واقعا نمی دونم چی کار کنم؟😥

    1. تیم تحریریه

      با سلام شمارتون رو در بخش رزرو وقت سایت بزارید باهاتون تماس گرفته میشه و راهنماییتون میکینم

  19. سلام من ۳۹سالمه ازبچگی موهامومیکنم میدونم ازاسترس هست دارومصرف میکنم خوب میشم بازمصرف نمیکنم موهامومیکنم خسته شدم نمیدونم چکارکنم

    1. تیم تحریریه

      با سلام وقتتون بخیر دارو ها تنها برای مدت کوتاهی میتوانند به اختلالات روانشناختی کمک کنند و متاسفانه بلافاصله بعد از قطع دارو علائم اختلالات بازمیگردند و ممکن هست عوارض متعددی برای شما ایجاد کنند پیشنهاد میشه با دادن تست نقشه مغزی و زیر نظر متخصص مجرب از درمان نوروفیدبک یا لورتا نوروفیدبک استفاده کنید تا نتیجه پایدار و دائمی دریافت کنید.

  20. سلام من موهامو میکندم،ولی الان سعی میکنم این کارو نکنم و کم تر مو میکنم و الان ریزش مو گرفتم میخاستم بپرسم دو باره موهام رشد میکنه؟

  21. من دخنر 12ساله ای دارم که از 8سالگی ابروش وموژ اش رامی کند خیلی جاها بردمش دکتر وداروضداسترس هم مصرف میکنه ولی متاسفانه هنوز نتیجه ای نگرفتم واقعا من دیگه خسته شدم خودم هم روانی شدم ای موضوع خیلی من را اذیت میکند تورا خدا کمکم کنید

    1. تیم تحریریه

      با سلام وقتتون بخیر باید توسط خانم دکتر ویزیت بشن دخترتون در صورت تمایل در بخش رزرو بخش شمارتون رو بارگذاری کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس حاصل کنند .

    1. با سلام وقتتون بخیر باید توسط خانم دکتر ویزیت بشین تا بتونن بیشتر باهاتون آشنا بشن و راهکار هایی رو بهتون پینهاد بدن.

  22. سلام منم ۱۶ سالمه و نزدیک دوساله ب موکنی اعتیاد پیدا کردم و دست خودم نیست الان نصفی از موهام نیست و خیلی مغز سرم خارش سوزش داره
    و هربار بهش فکر میکنم بدتر میشم و بیشتر موسر خودم رو میکنم میشه راهنمایی کنیم چکار باید بکنم دیگه از پهان کردنش خسته شدم

    1. با سلام وقتتون بخیر باید توسط خانم دکتر ویزیت بشین تا بتونن بیشتر باهاتون آشنا بشن و راهکار هایی رو بهتون پیشنهاد بدن.

  23. سلام من این اختلال و دارم و اینکه بسیار پرخاشگر هم هستم
    چند وقته میرم پیش روانپزشک ، قرصام و مرتب میکخوردم بعد دیگه روم تاثیری نداشتن و دوباره مثل قبل شدن
    این جلسه دکترم عوض شده بود و یکی از قرصایی ک به من داد قرصایی که به من داد اُسلیت یود یعد من الان دارم راجبش میخنونم میبینم اسلیت برای ریه و ایناس آیا مربوط به بیماریم میشده ک دکتر نوشته یا نه

    1. با سلام باید از روانپزشک سوال بپرسین اما درمان های نوروتراپی هم میتونه بهتون کمک بکنه .

  24. سلام من موهام رو از ریشه نمی‌کنم. ولی از وسط مو یعنی ساقه قطعشون میکنم. خیلی وقتمو میگیره و بااینکه استرس اضافی ندارم، احساس میکنم این کار به صورت عادت دراومده. بااینکه از ریشه نمی‌کنمشون ولی ریزش مو پیدا کردم
    میخواستم ببینم این مورد هم اختلاله؟

  25. سلام 16 سالمه فک کنم دوسال یا یه سال میشه که موقع هایی که تمرکز میکنم موهامو میکنم مثل درس خوندن، فیلم نگاه کردن و…

    1. با سلام وقتتون بخیر اگه احساس میکنید کندن مو باعث ازارتون میشه و بیش از حد این کار رو میکنید میتونید تشریف بیارید و توسط دکتر خانم ویزیت بشین.

  26. این بیماری باید ریشه ای درمان شه، وگرنه موقت درمان شه دوباره ممکنه شروع شه، من تو ۱۵ سالگی موی سر میکندم، جلوی سرم خالی شد، تو بیست سالگی به خودم قول دادم دیگه نکنم، دارو مصرف کردم، خوب شدم، موهای سرم بلند و ابریشمی شد مثل قبل. تو سی سالگی عاشق یک آقا شدم، که وقتی رفت، شروع کردم مو کندن از شدت اضطراب و افسردگی، الانم سرم خالی از مو شده

    1. تیم تحریریه

      با سلام دوست عزیز وقتتون بخیر بله متاسفانه دارو ها تاثیر موقتی دارند و همانند عینک تنها تا وقتی آن را بر چشم دارید توانایی دیدن دارید بر خلاف درمان نوروفیدبک که یک درمان پایدار و همشیگی میباشد چرا که از ریشه این اختلال را درمان کرده و امواج مغزی شمارا از نو برنامه ریزی میکند.

  27. سلام . دختر من ۱۳ سالش هست مدت ۱ ونیم سال میشه که موهای بالای سرش را میکنه موهاش بلند بود کوتاه کردم ولی باز هم مکنه . واقعا نمی دانم چکار کنم که این کار را نکنه باعث شده خودم هم وقتی سرش را می‌بینم ناراحت میشوم و دارم کم کم خودم هم افسرده میشم . خواهشا مرا راهنمایی کنید که چکار کنم تا این کار را ترک کند .

  28. خانوم هایی که تین وسواس رو دارن تنها راهش کاشت ناخن هست چندین سال بود بهش مبتلا بودم هر راهی رو امتخان کردم اخرسر که کاشت ناخون کردم دیگه نتونستم مو رو بکنم

    1. تیم تحریریه

      با سلام وقتتون بخیر بله این روش هم ممکنه برای خانم ها تا حدی جوابگو باشه اما بهتره که این اختلال به صورت ریشه ای درمان بشه.😅

  29. سلام
    من ۱۵ سالم و سه سال هستش ک ابروهامو میکشم وهر روز بد تر و بد تر میشه از مداد زدن خسته شدم هر روز ک مدرسه میرم اونجا هم ناخودآگاه ابرو هامو میکشم بعضی موقع ها قطع میشه یکی دو روز ولی باز شروع میشه رو درس هام هم تاثیر گذاشته خودمو نمیتونم جلو آیینه بینم افسرده شدم.
    چ کار کنم.؟

  30. سلام من ۱۱ سال این وسواسو دارم الان نوجوان هستم و حسرت میخورم که چرا از بچگی درمان نشدم.هر روشیو امتحان کردم کلی قرص خوردم و هیچ اثری نداشت ، روز به روز با حرفهای خانواده بدترم میشم ، هرجایی رفتیم تا امیدمون کردن ..شما یه راه حلی بدید

    1. تیم تحریریه

      با سلام وقتتون بخیر بهتره توسط خانک دکتر ویزیت بشین تا بتونن با توجه به شرایط فردیتون بهترین راه حل رو پیشنهاد کنن.

  31. من ۱۶سالمه از بچگی مژه هامو میکنم الان که بزرگ شدم خیلی ترک کردنش سخت شده برام ، اعتماد ب نفسم اومده پایین خسته شدم هر روشی رو امتحان کردم و هیچ اثری نداشته ، کلی قرص خوردم اما هیچ فایده ای نداشت ، چیکار کنم؟؟به خاطر این کارم خانوادم سرزنشم میکنن و باعث میشه حالم بدتر بشه ، یه راه حلی بدید لطفا🥲🥲

    1. تیم تحریریه

      سلام جای نگرانی نیست تا به حال هزاران نفره توانسته اند بر این اختلال با روش های درمانی موجود مقابله کنند بهتره توسط متخصص ویزیت بشین تا بهترین راه حل بهتون پیشنهاد بشه.

  32. سلام منم نسرین هستم الان ۳۹ سالمه ی دختر سه تا پسر دارم بهم تجاوز شده هفت سالگی به این بیماری مبتلا شدم الان هم وضعم خیلی بده ۱۶ساله همسرم موی منو ندیده دلم میخواد بمیرم بچه که بود پدر منو چند باری برد شیراز دکتر ولی فایده ای نداره تا درونت آروم نباشه هیچ راهی برای درمان نیست وسلام

  33. سلام خسته نباشید من نزدیک یه سال هست که این عادت رو دارم هرچقدر سعی می کنم نمی توانم ترکش کنم ، به نظرتون باید به روانشناس مراجعه کنم ؟ نمی دونم چجوری ترکش کنم ۱۶ سالمه.

  34. سلام خسته نباشید من نزدیک یه سال هست که این عادت رو دارم هرچقدر سعی می کنم نمی توانم ترکش کنم ، به نظرتون باید به روانشناس مراجعه کنم ؟ نمی دونم چجوری ترکش کنم ۱۶ سالمه.

  35. سلام.
    من نزدیک. ۳ سال ونیم که ابرو. مژه. و موهای سرم رو
    میکنم. وهر چقدر میخوام بزارمش کنار. نمیتونم. اصلا
    دیگه کنترلش دست خودم نیست. و از مداد زدنم خسته
    شدم و خانواده امم سرزنشم میکنن دارم دیوونه میشم. ۱۴ سالمه

    1. تیم تحریریه

      با سلام وقتتون بخیر میتونید یک جلسه تشریف بیارید و توسط خانم دکتر ویزیت بشین .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *